2011. november 30., szerda

Bellow, Saul : Henderson, az esőkirály: (I - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Henderson, az esőkirály: (Irodalmi Nobel-díjasok könyvtára 21. )A könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Eugene Henderson, egy hatmilliós vagyon, valamint egy iszonyatos méretű és erejű test tulajdonosa, hatgyermekes pátriárka, egy bizonyos belső hangot követve csatlakozik Afrikába induló volt iskolatársa, a Filmoperatőr Nicky Goldstein expedíciójához, hogy megkeressen valamit, ami élete elviseléséhez, megértéséhez és főleg folytatásához fontos. Hamarosan rájön, hogy ezt Goldsteinékkel nem fogja meglelni, ezért hű néger kísérője, Romilaju társaságában maga vág neki az ismeretlennek. Kisvártatva egy aszálytól szenvedő törzshöz érkeznek, akiknek még lenne ugyan víztartalékuk, de nem merik használni, mert tele van az általuk babonás félelemmel övezett békákkal. Henderson - hogy végezzen a békákkal - robbanóanyagot helyez a vízgyűjtőbe, amely az egészet lerombolja. Lelkiismeret furdalástól gyötrődve érkezik meg a waririkhez, ahol megismerkedik királyukkal, a brit orvosi egyetemet végzett, oroszlánimádó Dafuval. Az uralkodó számos személyre szabott próba által edzi Henderson lelkét, aki valóban egyre jobban visszakapja a reményt. Mikor egy törzsi ármány végez Dafuval, Henderson visszatér New Yorkba az övéihez, és hogy hasznosítsa a tanultakat, magához vesz egy kisoroszlánt, egy perzsa árvát, és beiratkozik az orvosi egyetemre is... A szelíd öniróniával, gazdag fantáziával áthatott kötet több mint harminc éve került legutóbb kiadásra hazánkban - beszerzése minden általános gyűjtőkörű könyvtár számára javasolható. ISBN: 978-963-9828-84-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 21:24
. Bellow, Saul : Henderson, az esőkirály: (I - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Fontos