2011. szeptember 21., szerda

Gyönyörú csillogó Secret pink melltartó 80 D - Jelenlegi ára: 590 Ft


Kedves érdeklődő! Köszönöm, hogy benéztél hozzám, üdvözöllek az oldalamon! Ha kérdésed van, írj nyugodtan, ezt a "kérdezzen az eladótól" opciónál teheted meg. Igyekszem gyorsan válaszolni!
Szebbnél-szebb  fehérneműket találsz nálam, mindenféle méretben, fazonban, anyagban, stílusban, hihetetlenül kedvező áron! Folyamatosan töltöm fel őket, érdemes visszanézni! Remek márkás darabokra lelhetsz, extra méretben is!!!!! !!!!
Akció:
Hatalmas akció!!!!! !!!!! ! Szebbnél-szebb csodaszép melltartót találsz nálam, mindenféle méretben, fazonban, anyagban, stílusban, hihetetlenül kedvező áron! Folyamatosan töltöm fel őket, érdemes visszanézni! Remek márkás darabokra lelhetsz, extra méretben is!!!!! !!!!
1 db=590 Ft
2  db=490 Ft/db
3 vagy több db=390 Ft/db
Az akció az oldalamon található fehérneműkre vonatkozik, azokra, amelyeknél ugyanezt a szöveget találod, és az áruk ugyanígy 590. - / Tehát nem egy termékből van több méret/
Ha az akció felkeltette az érdeklődésed, kérlek írj, és átállítom neked az árakat, a megvásárolt termékek számától függően.
A termék leírása:
Nagyon szép,  vidám melltartó, a képen látható szép állapotban
Méret:
Lemérem, hogy biztosan jó legyen a méret, szerintem hasonlítsd össze egy kényelmes melltartóddal!
Alsó körméret:   70 cm, nyúlik 100-ig /fogd meg a kapocsnál, és lógasd le... én így próbálom mérni/
Kosara: A merev félkőrrészt mérem:   26 cm
Az aukciót szívesen lezárom előbb!
Info:
Ezen az oldalon csak fehérneműket találsz, de kérlek nézd meg a másik oldalamat is, ahol egyéb termékeimet árulom, mindenféle szuper, egyedi dolgot, gyönyörű kiegészítőket, igényes rucikat, stb, stb... minden korosztálynak, szinte minden kategóriában..... ....
Felhasználónév: mosur11 de kattints a következő linkre, és máris ott leszel:
http: //www. vatera. hu/divat_ruha_c365. html? td=1&us=mosur11
Ha van kedved, válogass ott is, természetesen együtt küldöm az itt található termékekkel... !!!
Fontos:
Vásárlás előtt kérlek, hogy feltétlenül olvasd el az Ismerj meg oldalamat, /a nevem melletti i+ jelre kattintva/, mert itt találod a termékek állapotával, a személyes garanciával, a postázással, és a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
Ugyanitt ha rákattintasz a "termékfigyelőt kérek árveréseiről" gombra, értesítést küldenek neked a frissen feltöltött termékeimről!



Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2011-09-20 15:38
. Gyönyörú csillogó Secret pink melltartó 80 D - Jelenlegi ára: 590 Ft

Fontos